• puh: 044 500 0042
  • Email petri@fysioterapeuttipetrihuttu.fi
petri-huttu-ajanvaraus.jpg
Portfolio

Koulukatu 22, 60100 Seinäjoki

Ajanvaraus: ma-pe klo 8-18

Puh. 044 500 0042

petri@fysioterapeuttipetrihuttu.fi

Tervetuloa Fysioterapeutti - Urheiluhieroja Petri Hutun kotisivuille!

Fysioterapia & Hieronta Seinäjoki

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.  Hoidan kaiken ikäisiä ihmisiä aina junioriurheilijan rasitusvammoista ikäihmisen lonkkavaivoihin.

Yleisimpiä syitä hakeutua vastaanotolleni ovat erilaiset niska- ja selkävaivat, olkapääongelmat, tenniskyynärpää, narskutus ja muut purennan ongelmat, plantaarifaskiitti, aktiivisen liikkujan erilaiset rasitusvammat, polven kiputilat, olkapää-, lonkka- ja polvileikkauksen jälkeinen kuntoutus, lonkkakipu, nilkkavammat, huimaus, pääkipu, käsien puutuminen ja ylläpitävä/ennaltaehkäisevä lihashuolto ja hieronta. Teen myös ikäihmisten kotikuntoutusta.

Käyttämiäni hoitomuotoja ovat erilaiset faskiakäsittelyt kuten faskiamanipulaatio, klassinen hieronta ja urheiluhieronta, nivelten mobilisointi, kinesioteippaus, terapeuttinen harjoittelu, purentalihasten hieronta ja uutena hoitomuotona kipuihin dry needling eli länsimainen akupunktio. Fysioterapiassa kartoitetaan vaivaan liittyvät heikot tai kireät lihakset, nivelten toimintahäiriöt ja muut liikkuvuutta rajoittavat tekijät ja tutkimisen pohjalta ohjataan täsmäharjoitteet juuri sinun ongelmaasi.

Voit tulla vastaanotolleni suoraan ilman lääkärissä käyntiä tai lääkärin lähetteellä. Fysioterapian Kela-korvaukset poistuivat vuoden 2022 lopussa. Teen myös koti- ja työpaikkakäyntejä Seinäjoella. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit, käteinen, Smartum, Epassi ja Edenred.

Olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien parissa vuodesta 2010. Koulutukseltani olen Fysioterapeutti (AMK) ja Koulutettu Hieroja/Urheiluhieroja. Peruskoulutuksen lisäksi koulutan itseäni jatkuvasti. Erikoisosaamistani on Faskiakäsittelyt kuten Steccon Faskiamanipulaatio, johon olen saanut part I ja part II -osioiden koulutuksen. Lyhyemmillä kursseilla saatua osaamista löytyy mm. purentaelimistön fysioterapiasta, hyvänlaatuisesta asentohuimauksesta, lasten ja nuorten niska-, selkä- ja alaraajaongelmista sekä lihaskalvo- ja venytyshieronnasta. Lisäksi olen osallistunut useisiin yläraajaan, niskaan, selkään, lonkkaan ja alaraajaan liittyviin koulutuksiin.

Tervetuloa fysioterapiaan ja hierontaan Seinäjoelle Koulukadulle!

fysioterapia seinäjoki
hieronta seinäjoki